10 års jubileum och en resa för de 5 sinnena!

För 10 år sedan flyttade vi från Östra Ågatan där vi arbetade i 13 år till våra fantastiska lokaler på Rundelsgränd! Vi har haft många besökare under åren och alla vet vad vi håller på med - mer eller mindre!

Det många inte vet om är våra intressen och kunskaper utöver det vi erbjuder på AlternativAkademin. Den här dagen vill vi ta er på en resa för de 5 sinnena genom att låta er få ett smakprov på våra övriga kunskaper och intressen!

SMAK:

Teceremoni: Chris McAlister har rest och bott i Asien i många år och har mycket kunskaper om te, den nationella drycken i Asien. Vi får smaka på flera olika sorters te och höra om teets fascinerande historia och dess många välgörande egenskaper.

Rima Akbarian är en utmärkt kock som kombinerar sina kunskaper om kost och näring med sin utsökta matlagning. Hon bjuder på exotiska och hälsosama läckeheter. Vi lottar ut en påse ekologiskt te.

DOFT:

Vi bjuder på härliga dofter från eteriska oljor. Marina Papazian tillverkar underbara och väldoftande kroppsoljor som man kan använda både som naturlig parfym och vårdande olja. Du kan prova på olika blandningar och beställa en flaska av din favorit. Vi lottar ut en flaska kroppsolja.

SYN:

Lena Nordvall målar utifrån metoden Vedic Art. Hon kommer att ställa ut några av sina alster. Dessutom skriver hon vackra texter där hon väver det vardagliga med det andliga. Vi lägger fram en bok där du kan läsa hennes texter. Är det någon av texterna som tilltalar dig kan du få din egen kopia på vackert papper.

Marina Papazian är intresserad av fotografering. och fascinerad av Jordens oändliga skönhet. Hon visar bilder hon har tagit på sina resor i bl.a Armenien, Bali, Colombia, Jordanien, Kuba, Rumänien m.fl. Bilderna kommer att visas rullade under hela eftermidagen. Vi lottar ut en bild i A4 format.

HÖRSEL:

Vi bjuder på levande musik och sång. Vem vet, du kanske också är med och sjunger!!

BERÖRING:

Vi berör ju kroppen och sinnet hela tiden med de behandlingar och samtalsterapier vi erbjuder. Även den här dagen erbjuder vi beröring i form av Shiatsu på stol. Du kan även köpa presentkort med rabatterat pris på våra behandlingar. Vi lottar ut ett presentkort på 300kr

 

SCHEMA:

kl.12: öppning

12.30: Teceremoni

13-14.30: Öronakupunktur (20 minuters behandlingar - flera personer får behandling samtidigt)

kl.13.45: Massage på stol: Shiatsumassage i grupp - Vi behandlar varandra under guidning av Marina

kl.15: Teceremoni

kl.16: Levande musik

PÅGÅR UNDER DAGEN:

Livsiakttagelser: ett axplock av bloggtexter av Lena Nordvall

Utställning av alster målade utifrån Vedic Art

Parfymer och kroppsoljor: prova-på och försäljning

Me, My camera and Mother Earth: en kort film med bilder från världens många hörn!

Servering av lättare förtäring och tilltugg

Kl.16.30: utlottning av priser: te, bild, kroppsolja, text, visdomskort, presentkort m.m.

Varmt välkomna till ett glatt firande och en annorlunda resa!

Datum: 18 maj 2019

Tid: kl.12-16.30

Adress: Rundeslgränd 2B

alternativakademin@gmail.com

Rundelsgränd 2B

753 12 UPPSALA

018-410 90 90

 

© 2020 AlternativAkademin

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now