Anneli Lund

 

Många känner mig bättre som Lillan. Smeknamnet som hänger kvar eftersom jag är yngst i en syskonskara av fem. Det är alltid lika roligt att se minen på barn när jag presenterar mig då jag inte är purung precis.

Under åren har jag arbetat med lite av varje: tandsköterska, busschaufför, tidningsbud, vårdbiträde på demensboende, manager, flygvärdinna, krukmakare… Med andra ord, livets skola har gett mitt ovärderliga erfarenheter. Genom livet har jag alltid haft en diffus längtan efter ”kärnan” i mig. Kärnan i oss människor.


Har under perioder utövat både Qi gong och meditation och fått smaka på hur välgörande dessa aktiviteter är. Jag har lockats av känslan att det finns en dold kraft i oss, energier vi sällan eller aldrig släpper fram.

Av en händelse (eller rättare sagt flera) hittade jag en utbildning som verkade ha det jag omedvetet sökt: Energipedagog på Svenska Energiskolan. Där gick vi på djupet i läran om energier, framför allt genom olika former av qi gong och meditation anpassade efter årstider, men också genom övningar i avslappning, andning, yoga och pilates. Meridianlära enligt traditionell kinesisk medicin var central. Därefter var inte steget långt att fortsätta på inslagen bana, varpå jag fortsatte att utbilda mig till akupunktör för Chris McAlister på Isshin Gakkai (och AlternativAkademin!)

Min intention är att ge hjälp till självhjälp på ett holistiskt plan, alltid med dig i centrum.

Jag känner mig oerhört tacksam över mitt vägval och att jag idag är en del av AlternativAkademin

Välkommen att kontakta mig på brittannelilund@gmail.com alt. 0709-650 933

Anneli

alternativakademin@gmail.com

Rundelsgränd 2B

753 12 UPPSALA

018-410 90 90

 

© 2020 AlternativAkademin

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now