Mikael Eriksson

Ända sedan jag bad om hjälp med att hantera mitt liv och började i terapi så har personlig utveckling varit mitt stora intresse. Det ledde till att jag utbildade mig till livscoach, beroendeterapeut, symbolpedagog och gick sedan i lära hos min terapeut för att tillägna mig hens sätt att arbeta med det inre barnet och vårt sanna jag.

 

Jag tar emot här på Alternativakademin men har även samtal över Skype, Zoom eller telefon. Jag har även tillgång till Lotusmodellens terapeutiska plattform där klienten kan hålla igång sin process on-line kombinerat med samtal. On-line terapin är speciellt bra för individuell beroendebehandling. Men on-linehjälp kan även passa in i livscoaching, viktcoaching och terapi samt identitestterapi.

 

Jag är även återförsäljare för Forevers produkter baserade på främst Aloe vera. Jag är även återförsäljare för Formbars kurser inom hälsa där man kan nyttja sitt friskvårdsbidrag.


 

Jag hjälper till när livet skaver. Är du beroende och vill ha individuell hjälp så lotsar jag dig från beroende till frihet.

 

Du kan kontakta mig på mikael@ettstegitaget.se eller på 0730-40 70 66

Mikael

alternativakademin@gmail.com

Rundelsgränd 2B

753 12 UPPSALA

018-410 90 90

 

© 2020 AlternativAkademin

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now