top of page
Sommarerbjudande: massage med eteriska oljor
 

Eteriska oljor är människans första medicin. Från egyptiska hieroglyfer och gamla kinesiska skrifter vet vi att läkare har använt eteriska oljor i tusentals år de de har kraftfulla helande egenskaper. 

Eteriska oljor är de flyktiga vätskorna som destilleras från växter. De är de den extra värdefulla essensen av blomman eller växten med koncentrerad kraft. Att producera de renaste oljorna kan vara kostsamt för att det kan krävas en enorm mängd växtmaterial för att producera en liten mängd dyrbar olja. Därför är det bra att använda oljorna med respekt och vördnad.

Oljorna har många hälsoeffekter. När man behandlar kroppen med eteriska oljor ger man extra näring till både huden och kroppen. Huden är en portal för att ta in nyttiga ämnen. De är så små att de kan snabbt penetrera i huden. De kan även penetrera cellväggar, även om de har hårdnat p.g.a syrebrist. De går alltså direkt in i cellerna och gör sin magi.

Massage med eteriska oljor

Unna dig en härlig sommarmassage med eteriska oljor. Du kan välja mellan 3 olika oljeblandningar: Citrus, Blommig och Trä & Vanilj. Man får alla välgörande effekter från både de eteriska oljorna och basoljan. Massagen är djupgående och lyxig (men ej hård och tuff). Efter behandlingen kommmer du känna dig upplyft och mer harmonisk av både massagen och alla fantastiska oljor!

30 min: 350 kr

40 min: 400 kr

Gäller t.o.m 31 augusti

Boka tid hos Marina Papazian 070-130 40 73 / alternativakademin@gmail.com

CITRUS

Citron.png

BLOMMIG

Pink%20flower_edited.png

TRÄ & VANILJ

Enbär.jpeg
Aromatheapy Oils
bottom of page