Nu när vi börjar gå mot vår så blir det lättare att vistas ute. Den här gruppen är öppen för alla som är intresserade av att gå på promenader och röra sig i naturen. Marina kommer att föreslå tid och plats där vi möts och sedan promenerar vi en bit. När vi har hittat en lämplig plats för att göra övningar så stannar vi där en stund.

 

Jag kommer att leda qi gong, andningsövningar, lättare stretchövningar och fokus- och medvetenhetsövningar. Upplevelsen av att vara ute i naturen, promenera, göra medvetna övningar, träffa och umgås med likasinnade människor och känna sig glad och skön i kroppen är det vi vill bära med oss hem. Och så ringar på vattnet förstås…

 

Eftersom vädret är lite oförutsägbart i Sverige så kommer jag att annonsera nästa tillfälle med kort varsel. Jag kommer att ha koll på väderprognosen och när jag ser att det blir fint väder så skriver vi i gruppen! För dem som har varit på behandling eller samtal på AlternativAkademin kostar dessa tillfällen 50kr. För dem som fortfarande inte besökt oss kostar det 80kr. Gå med i gruppen och få notifikationer om nästa Walk and Move. Vi ses!

Gå gärna med i gruppen Walk & Move och kom gärna på första träffen på måndag 22 april, kl.11 vid huvudingågen till Stadparken. Träffen tar ca 75 minuter. AlternativAkademins kunder betalar 50kr, de som ännu inte besökt oss betalar 80kr.
PS: du behöver inte ta med dig yogamatta. Hjärtligt välkommen!

Heading 2

Promenad och övningar

alternativakademin@gmail.com

Rundelsgränd 2B

753 12 UPPSALA

018-410 90 90

 

© 2020 AlternativAkademin

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now