Yoga workshop - Unna dig en stabil start eller en fördjupning och bättre förståelse för yogaövningar.

 

Känner Du att det går för fort på yogaklassen? Hinner Du inte förstå hur man bäst kommer in i positionerna? Har du aldrig fått en ordentlig genomgång av grunder och tekniker? Är du osäker på om du klarar av att göra yoga och därför aldrig provat?

För nybörjare såväl som vana utövare.

Välkommen till en rolig och lärorik Yoga workshop som kommer att bekanta dig med samt fördjupa Din kunskap om Yoga positionernas inneboende intelligens och hur din förfinade teknik kommer att skänka dig än större känsla och närvaro i din Yoga.

 

Som deltagare kan man ibland känna att man bara gör övningarna och försöker hänga med under yogapassen! Som lärare är det alltid ett dilemma hur många detaljer man ska gå in i under en ordinarie klass.

 

Här utforskar vi i lugnt tempo grunderna i många klassiska yogaasanas och kommer med många tips för att dels göra övningarna korrekt och dels vad det är för syfte med de enskilda asanas så att man förstår varför man gör dem.. Vi vill uppmuntra nybörjare att starta sin resa med bra grunder och vana utövare att förbättra ergonomin och kvalitén och därmed sin individuella känsla för yogans alla dimensioner.

 

Vi går igenom klassiska yogaasanas och andningsövningar samt de så kallade "låsen" som främjar ett stabilt mag- och ryggstöd. Flera modifikationer är integrerade i workshopen så att alla kan utföra alla positioner och för att man ska undvika skador. För att dagen också ska ge en känsla av retreat så kommer vi att starta med flödande Seasonal Yoga och avsluta med en energigivande Chakra Meditation.

Lärare:

Annika Stanley Wandebäck har undervisat Seasonal Hatha Yoga i många år och är en uppskattad och kunnig lärare som brinner för att sprida yogan och dess välgörande effekter till alla.

Marina Papazian undervisar yoga, qi gong och Pilates och är alltid noga med grunderna inom alla rörelseformer - med korrekta och små justeringar får man ut mycket mer av sin träning.

​Annika Stanley Wandebäck och Marina Papazian brinner för att sprida yoga i både rörelse och som livsstil. Och mycket glädje!! Yoga är ett livslångt lärande och utveckling för oss alla.

 

 

Feed-back efter workshopen

"Även de positioner jag var säker på att jag gjorde rätt lärde jag mig något om"

"Jag förstår inte hur jag har kunnat göra yoga utan dessa kunskaper!"

"Jag har aldrig gillat nedåtgående hunden men jag har förstått att jag har gjort fel, eller ingen har förklarat för mig vad syftet är och hur jag ska göra för att få bäst effekt utan att det belaster kroppen på något sätt"

"En underbar workshop som alla borde gå på"

"Jag fick många aha-upplevelser"

 

Hör gärna av dig om du är intresserad av att lära dig grunderna i yoga och vidareutvecklas inom yoga.

alternativakademin@gmail.com

Rundelsgränd 2B

753 12 UPPSALA

018-410 90 90

 

© 2020 AlternativAkademin

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now