top of page
Oberon Bioresonans

Funktioner i Oberon bioresonans

Oberon är en avancerad utrustning med fantastisk grafisk presentation. Oberon har stor förmåga att detektera obalanser i den mänskliga vävnaden. Sammantaget ger det stora möjligheter vid både analys och behandling. Oberon ger helt nya möjligheter att förstå vad som är rätt och fel i kroppen. Vi har därmed ett mycket bra hjälpmedel för att sätta oss in i vad som kan behöva behandlas och vilka behandlingar som är de rätta. 
 

Likt tekniken i magnetkameran och möjligheterna med ultraljud, som också bygger på att mäta frekvenser och energi arbetar Oberon med att tolka och behandla i frekvensspektra i kroppen. En stor fördel med Oberon är de direkta svaren vid analys.

 

Med Oberon bioresonans söker vi belastning av mikroorganismer. Det kan vara bakterier, parasiter, mögel eller svamp. Finns dessa i kroppen stör det cellernas funktioner och det kommer att visa sig som symptom. Det är inte alltid så att orsaken sitter där det känns. I programmet får vi information var det egentliga problemet sitter. Det ger större möjlighet att balansera för permanent förbättring skall kunna ske.

Oberon arbetsområden
Det finns tusentals kända belastningar som kan påverka vår fysiska kropp. Dessa kan orsakas av minsta förändring i cellmönster eller höjning av stressnivå. Vi påverkas av alla ämnen i vår kost och i vår omgivning. Vi påverkas av vad vi tänker och hur vi agerar. Oberon  kan detektera många av dessa förändringar både i det fysiska och det känslomässiga. Bioresonans är interaktion mellan den levande organismen och en avancerad mätutrustning. Det frekvensmönster som omger eller som är resultatet av organismernas rörelser kan detekteras med denna teknik.

Vector och Oberon

Många hävdar med rätta, att Oberon är en av de första större instrumenten för bioresonans. Oberon tillverkades ursprungligen i dåvarande Sovjetunionen, väl skyddade bakom järnridån. Där utvecklades Oberon opåverkad av läkemedelsbolagens påtryckningar.
Systemet har marknadsförts med namnet Vector under en period. Vector och Oberon är samma instrument och ägs, utvecklas och tillverkas av ett och samma företag. Allt detta borgar för en kvalitetsprodukt med mångåriga erfarenheter. 

Komplex analys

 • Komplex analys av organ och system i kroppen:

 • Det kardiovaskulära systemet

 • Genitala delar & urinvägar 

 • Rörelseapparatens delar 

 • Bronker & andningssystem

 • Det endokrina systemet med hormonella obalanser 

 • Toxisk stress 

 • Neurodermatit och eksem

 • Syn- och hörselorgan

 • Biokemisk analys av blod 

 • Infektion i organ och system - virus, bakterier, svampar, protozoer, maskar, infektion, mm (stafylokocker och streptokocker, Giardiasis, trichomonas, klamydia, urea plasma, mm)

 • Kvalitativ bedömning av hormonnivåer, binjurarna, hypofysen, bukspottkörtel, sköldkörtel, könskörtlar

 • Allergi diagnos & intoleranser (komplexa tester upp till 500 allergener)

 • Kromosomal diagnos

 • Bedömning av chakran och auran

 • Behandling av patologiska processer som identifierats av bioresonans terapi 

 • Och mycket mer

Exempel på personer som fått hjälp med Oberon

Britta 87 år
Smärta i benen av åderbrock. Mycket svårt att gå och därmed kraftigt handikappad. Vid behandling med Oberon kändes det som sockerdricka i benen. Behandling på lymfsystem och vener i benen. Efter några behandlingar har hon ingen smärta alls och kan nu obehindrat gå i trappor. 
Maria 38 år
Smärta i äggstock i flera månader. Ingen hjälp från vården trots flera besök och undersökningar. Maria hade så ont att hon hade svårt att arbeta. 
Analys och behandling med Oberon blev lösningen. Ingen smärta efter behandlingen. 
Anders 52 år
Kör bil hela dagarna i arbetet. Stel i kroppen och svårt att röra sig. Behandling för muskler och ryggparti. Efter behandling är rörelseförmågan som den skall vara och allt arbete går betydligt enklare. 

Priser: Första gången 1600:- för en timmes screening och behandling.

Därefter uppföljningsanalyser 750:- per timme.

Du kan även välja Stora hälsoanalysen

Terapeut. Rima Akbarian

Tidbokning: ripsik@telia.com / 070 745 33 58

Oberon

Exempel: halskotor skannade och markörer visar belastning på diskar.

Oberon

Exempel: ryggen skannad och markörer visar belastning vid skulderblad

Oberon
Anchor 1
OBS: endast distansbehandlingar ges t.o.m 31 juli.
Kontakta Rima för mer information. 070 745 33 58
bottom of page