top of page
Näringsterapi

Näringsterapi är läran om hur optimalt intag av kost och kosttillskott förbättrar det fysiska och mentala hälsotillståndet. En näringsterapeut balanserar kroppens biokemi med hjälp av individuellt anpassad kost, kosttillskott såsom vitaminer och mineraler, aminosyror, fettsyror, enzymer, antioxidanter och örter. Detta för att förebygga sjukdomar och främja självläkningen samt förbättra kroppens inre styrka. Näringsterapi är därefter speciellt verkningsfullt vid kroniska problem och goda resultat har setts vid eksem, mag- och tarmsjukdomar, hormonella obalanser, utmattning, ångest, sömnstörningar och allergier.

 

Hos oss kan du göra olika hälsoanalyser:
Es Teck screeningen visar kroppens förmåga att reglera och återhämta sig själv från inre och yttre toxiner och oxidativ stress. Hjärt- och kärlstestet med Arteriografen visar dina kärls status, elasticitet och ålder.
Monicor MR ett kvantfysiskt instrument som efter en scanning på några minuter kan registrera energiflödet hitta blockeringar och balanser dem. Oberon bioresonans bygger på att mäta frekvenser och energi och behandlar i frekvensspektra i kroppen.

 

Vi använder oss även av diagnosmetoder såsom:

Ögondiagnostik: visar din konstitution när det gäller det känslomässiga, mentala och psykiska tillståndet.

Blodanalyser: ibland kan det behövas levande och torkade blodanalyser som görs på plats från en droppe blod från fingret som analyseras under mikroskop.

Du kan även välja Stora hälsoanalysen.

 

Terapeut: Rima Akbarian

ripsik@telia.com / 070 745 33 58

Heart%20belly_edited.jpg

Irisdiagnostik

Levande blodanalys

OBS: endast distansbehandlingar med Oberon samt online kostrekommendationer  ges t.o.m 31 juli.
Kontakta Rima för mer information. 070 745 33 58
bottom of page