top of page

 

Regndroppsmassage är en kraftfull form av aromaterapi. I regndroppsmassagen kombineras lättare massage med Young Livings eteriska oljor av allra högsta kvalitet. Regndroppsmassagen är som en varm, väldoftande, lyxig inpackning som tar en timme. De ekologiska, eteriska oljorna appliceras på fötterna och därefter på ryggen och nacken. Massagen är mycket välgörande för rygg och nackbesvär men även för det allmänna välmåendet.

 

Kombinationen av de nio eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier och virus. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är regndroppstekniken även ytterst välgörande för att avhjälpa oro och stress, samt för att åstadkomma känslomässig läkning.
 

Purple2.jpg
Regndroppsmassage
Regndroppsmassage
Regndroppsmassage

De 9 eteriska oljorna man använder i behandlingen är:

 • Valor – Balanserar kroppen och gör den mottaglig för övriga oljor.

 • Oregano – Antivirus, balanserar matsmältningen, stärker vitala delar av kroppen. Grundande och balanserande.

 • Timjan – Antivirus, hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Bra vid hosta och bronkit. Ger energi vid stress och svaghet.

 • Basilika – Bra mot magproblem, dåligt minne, mental trötthet och avslappnande vid muskelkramp. Hjälp vid inflammation.

 • Cypress – Förbättrar cirkulationen, öppnar andningsvägarna, hjälper till vid svullna leder, åderbrock, celluliter. Lindrar kramp. Stärkande och lugnande.

 • Vintergröna – Antiflammatorisk och smärtstillande. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism. Höjer, öppnar och ökar medvetande i känselsinnet.

 • Mejram – Muskelavslappnande. Lugnar andningsvägarna, lindrar kramp och migrän. Ger energi vid stress och svaghet.

 • Pepparmint – Antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för nerver, kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet.

 • Aroma Siez – Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat från sportskador trötthet och stress.

  Man applicerar oljorna på fötterna och ryggen. Jag brukar avsluta med varma stenar på ryggen och alla älskar det!!! Man känner sig både avslappnad och påfylld och oljorna gör sin magi både under och efter behandlingen.

Pris: 770 kr

Terapeut: Marina Papazian 070-130 40 73 / alternativakademin@gmail.com

bottom of page