Zonterapi

 

Naturen har gett oss många ingångar till vår inre värld för att rätta till eventuella obalanser. I zonterapi är dessa ingångar våra fötter, händer och öron. Det finns zoner på dessa kroppsdelar som står i förbindelse med kroppens inre liv. Genom att grundligt gå igenom zoner och utöva en specifik tryckmassage på dessa zoner stimulerar man deras funktioner, befrämjar samspelet mellan kroppsdelarna och höjer vitaliteten i kroppen. Detta medför även en behaglig och djup avslappning samt en effektiv läkningsprocess.

 

Zonterapi är massage på både in- och utsidan. Den är helande och utrensande. Den frigör djupliggande spänningar och på så sätt kan låst energi återanvändas i kroppen. Med dessa välgörande effekter kan man förebygga åkommor och erfara ett ökat välbefinnande.

 

Eftersom vi strävar efter att göra skonsamma behandlingar använder vi oss inte av redskap såsom zonterapipinnar. Däremot kan massage (rygg, nacke, axlar, höft, mage osv) och öronakupunktur förekomma som komplement till zonterapibehandlingar.

 

Terapeut: Marina Papazian 018-410 90 90 / 0701-30 40 73 / alternativakademin@gmail.com

Pris: 730 kr

  

​Nyfiken på hur en zonterapikarta ser ut? Klicka här.

Erbjudande på zonterapi t.o.m 31 juli

till alla som prenumerar på vårt nyhetsbrev.