Öronakupunktur

 

Öronakupunktur är ett så kallat mikrosystem som på en begränsad yta ger oss möjlighet att se och behandla hela människan. Detta gör öronakupunktur till ett flexibelt och mångsidigt verktyg. Ibland används metoden som komplement för att förstärka resultatet i andra terapiformer, t.ex. massage, zonterapi eller shiatsu. Men den fungerar även utmärkt som självständig terapiform.

 

Traditionellt har kineserna sett ytterörat som en uppochnedvänd avbildning av ett foster, där de vitala organen återspeglas på bestämda platser. Utöver det finns ett stort antal punkter på örat som hör samman med kroppens olika delar. Även de fysiologiska systemen, som hormon- och nervsystem, har sina områden på örat. 

 

Öronakupunktur är en snabb metod och kan användas var som helst. Patienten behöver inte klä av sig eller ligga ner. De som tycker att nålar är obekväma kan istället behandlas med hjälp av massage och olika hjälpmedel, såsom plåster med guld- och silverkulor, magneter och frön.

 

Öronakupunktur är i synnerhet bra vid rökavväjning, viktnedgång och behandling av olika beroenden, t. ex av kemiska substanser eller läkemedel.

 

Terapeuter 

Marina Papazian 018-410 90 90 / 0701-30 40 73 / alternativakademin@gmail.com

Chris McAlister 018-410 90 90 / chris.mcalister360@gmail.com

 

Pris för 30 minuters behandling: 400 kr

Ny forskning: öronakupunktur inom psykiatri

 

Öronakupunktur

alternativakademin@gmail.com

Rundelsgränd 2B

753 12 UPPSALA

018-410 90 90

 

© 2020 AlternativAkademin

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now