top of page

Rima Akbarian

I hela mitt liv har jag varit intresserad av frågor som "vem är jag egentligen, vart är jag på väg, hur kan vi som människor utnyttja vår oändliga kapacitet till fullo? Är det inte så att vi alla bär på en dröm, en drivkraft, en önskan om att få använda oss av mer av oss själva?"

 

Mitt arbete bygger på grundprincipen "vi skapar våra liv själva". Den som är ansvarig för det liv vi har är vi själva. Vi är en vibration som färdas under lång tid, som är i utveckling, vi kommer till jorden för att utsätta oss för upplevelser, händelser och situationer där vi kan hela oss själva, öka vårt medvetande och skapa ett liv värt att leva för hela världen.

 

Som näringsterapeut arbetar jag med att förebygga sjukdomar, främja självläkningen och förbättra kroppens inre styrka. Detta gör jag genom screening av hela kroppen, blodkärlsundersökning, levande blodanalys, kinesiologi, irisdiagnostik, kostrådgivning och  handlingsplan. För att kunna kartlägga mer specifika obalanser eller nedsatt funktionsstörningar använder jag andra analysmetoder såsom funktionsanalyser, hårmineralanalyser samt allergitester.

 

Jag är certifierad näringsterapeut och diplomerad akupressör.

Du kan kontakta mig på: 070-745 33 58 / ripsik@telia.com

 

Rima
bottom of page