Marina Papazian

 

När jag valde att studera till biomedicinsk analytiker i mitten av 80-talet visste jag att jag ville inspirera människor till bättre hälsa. Efter att ha arbetat inom medicinsk forskning i några år insåg jag att jag behövde välja en annan väg för att uppfylla min dröm: att utforska hälsa från en helhetssyn med respekt för människans alla dimensioner.

 

Jag har varit verksam på Alternativakademin sedan 1997 och njutit av varje dag som jag kunnat erbjuda bättre livskvalitet till de allra flesta som besökt mig. Jag arbetar med akupunktur, shiatsu, zonterapi, Regndroppsmassage och tejping. Jag håller kurser i Qi Gong, Pilates, Yoga, Stretch, Dance Fitness samt zonterapi och shiatsu för hemmabruk.

Marina

Jag är en av huvudlärarna på Svenska Energiskolan där vi erbjuder instruktörsutbildning i Qi Gong, meditation och avslappning. Jag har varit gästlärare på Biskops-Arnös Folkhögskola, Naturens Medicin, i öronakupunktur, shiatsu och österländsk medicin, på Isshin Gakkais akupunkturutbildning i Uppsala, på Scandinavian College of Travel and Tourism i Orsa, hälsoinriktningen där jag undervisar alternativ medicin till elever som utbildar sig till massage- och Spaterapeuter. Jag har även undervisat öronakupunktur och österländsk medicin till blivande zonterapeuter och 5-elementslära till blivande Yin yogalärare på Axelsons Institute.

Du kan kontakta mig på: 070-130 40 73 / alternativakademin@gmail.com