top of page

Holistisk coaching

Har Du kört fast i livet? Har du en känsla av att Du kan så mycket mer än du visar just nu? Har Du möjlighet att uttrycka Din kreativitet? Har Du minnen och upplevelser som håller Dig fast? Vill du lära Dig att se på Ditt liv i ett större perspektiv? Vill Du utveckla Dina förmågor i en större utsträckning?

 

Var och en av oss äger stor potential men vissa av våra talanger och förmågor använder vi knappt. Val som vi gjort tidigare under vår livsresa påverkar och styr oss än i dag. Många gånger är vi begränsade av vår livsstil och våra livsval. Men allt kan förändras! I vårt möte har du chansen att återupptäcka din innersta längtan, att våga prata om det du aldrig nämnt för någon annan.

 

Med hjälp av holistiska verktyg för vi samtal om Ditt liv. Vi öppnar dörrar som länge stått stängda. I dialog och i en anda av ömsesidig respekt vill jag hjälpa Dig nå mer av Din livspotential, något som är Din födslorätt.

 

Hur går det till?

Holistisk coaching handlar om en kreativ process som vi sätter igång i mötet och där svaren kommer inifrån Dig i stunden. Rent praktiskt kan det hända att vi mest samtalar. Det kan också hända att jag använder terapeutisk beröring eller sätter några väl utvalda akupunkturnålar. Vi kanske gör någon qigong-rörelse eller några avslappningsövningar. Eller så leder jag en guidad meditation. Vi följer de spår som kommer upp, med målet att utvforska Din potential.

 

Terapeut: Chris McAlister 018-410 90 90 / chris.mcalister360@gmail.com

Pris: 770kr

Jag vill sluta med mitt beroende
Holistisk coaching
Att gå ner i vik med lätthet
bottom of page